Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ|| ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΓΚΡΙ!

   Ήμουν μια από τις έφηβες που συνήθιζαν να "ξεσπούν" στα μαλλιά τους. Ανάλογα με τη διάθεση άλλαζε και το μαλλί. Κάθε αλλαγή στα μαλλιά μου με ενθάρρυνε, μου τόνωνε την αυτοπεποίθηση και η διάθεση μου άλλαζε εντελώς. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή των μαλλιών μου κάτι που δυστυχώς δεν με εμπόδισε στο να συνεχίσω να πειραματίζομαι. Στο σημερινό βίντεο διηγούμαι την δική μου ιστορία και τα "θέλω" μου σχετικά με το "κόσμημα της γυναίκας"...τα μαλλιά! Επίσης αναφέρω τις επιπτώσεις και τις συνέπειες ορισμένων "πειραμάτων" μου πάνω στο μαλλί μου προκειμένου να προετοιμάσω όσες έχουν σκοπό να κάνουν κάτι σχετικό. 

      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ


Όταν πρωτοέβαψα τα μαλλιά μου μαύρα. 

Τα είχα αφήσει αρκετό καιρό να ξεβάψουν αλλά το μαύρο δεν υποχωρεί με τίποτα!

Όταν αποφάσισα να γίνω ξανθιά. Δεν είναι και τρομερά εμφανές αλλά τότε τα μαλλιά μου είχαν πάνω από τρία χρώματα και το "πορτοκαλοκίτρινο" κυριαρχεί! Το ότι στις άκρες η ψαλίδα και το κάψιμο δίνει και παίρνει δεν χωράει συζήτηση.

Εδώ νομίζω το "πορτοκαλοκίτρινο" είναι πιο εμφανές.

Όπως και να έχει μου αρέσει να γυρνώ λίγο πίσω στο χρόνο και να είμαι χαρούμενη με τις νέες αλλαγές στα μαλλιά μου όπως τώρα βλέποντας το πριν και το μετά. Και τα πειράματα....συνεχίζονται! 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ: https://www.youtube.com/channel/UCzHBmFK-26RRLahg6X1MX5A


ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ SOCIAL MEDIA:Katia
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου