Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Shopping Star!

  Ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι για εμάς τις λάτρεις  του shopping και της μόδας.
Καθημερινά σχολιάζεται σε όλα τα social media με χιουμοριστικό τρόπο αλλά και με τον τρόπο που θέλει ο καθένας να τοποθετήσει την άποψη και την κριτική του σχετικά με τη μόδα, τα trends, τα ψώνια  και τις πέντε κοπέλες που διαγωνίζονται στο παιχνίδι.

  Όπως και να 'χει έχουμε λατρέψει το 'shopping star' και οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουμε ότι δεν χάνουμε επεισόδιο λόγω του ότι μας ψυχαγωγεί με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να ψυχαγωγήσει ένα τηλεπαιχνίδι μια γυναίκα, μας χαρίζει στιγμές γέλιου, μας βοηθάει στο να δημιουργήσουμε άποψη στον τομέα της μόδας, μιας και παρουσιάστρια του 'shopping star' είναι η 'ειδικός μόδας' Βίκυ Καγιά, της οποίας η αγάπη και το πάθος για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο χώρο. 

  Δεν μπορούμε να πούμε όμως πως το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι δεν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ανδρών, με διαφορετικό τρόπο βέβαια, αφού οι κριτικές, οι σχολιασμοί, και τα trolls μέσω διαφόρων σελίδων και youtube δίνουν και παίρνουν. Στους άνδρες φυσικά, το 'shopping star' δίνει το έναυσμα να σχολιάζουν με άκρως χιουμοριστικό τρόπο, να διασκεδάσουν με το άγχος των παικτριών (οι οποίες έχουν μόνο 4 ώρες να στολιστούν από την κορυφή ως τα νύχια και ανάλογα με το θέμα της εβδομάδας), να παίξουν με το στιλιστικό χαρακτήρα της καθεμίας, ακόμα και να χλευάσουν τις γκάφες και όσα τους ξεφεύγουν στην κάμερα. Σαν τα κοράκια λοιπόν περιμένουν πως και πως να πέσουν να "φάνε" με την πρωτη "στραβή" που θα εντοπίσουν και μας κάνουν πραγματικά να γελάμε με τον τρόπο τον οποίο αντιμετοπίζουν την εκπομπή που εμείς ως γυναίκες έχουμε πάρει πολύ προσωπικά και σοβαρά. 

Πάντως όλοι, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας, έχουμε βρει εναν νέο τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας και έχει ο καθένας το δικό του στιλ να εκφράζει το τρόπο με τον οποίο ασκεί επιρροή πάνω του το πολυσυζητημένο "shopping star".Katia Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου