Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ-ΒΡΑΔΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΜΙΑΣ ΜΑΜΑΣ

   Γεια σας!!! Στο σημερινό μου βίντεο αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πιο προσωπικές μου στιγμές! Φυσικά η καθημερινότητα μου δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει κάτι άλλο από τις δουλειές στο σπίτι, τις οικογενειακές στιγμές και τις στιγμές χαράς και ευχαρίστησης που περνώ με την κόρη μου.

   Μπορεί για κάποια μάτια η ζωή μου να είναι μια απλή, άχρωμη ρουτίνα. Για τα δικά μου μάτια όμως είναι πιο τέλεια ζωή που θα μπορούσε να έχει κάθε μαμά-σύζυγος-νοικοκυρά. Κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι καινούριο με την κόρη μου, κάθε μέρα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο τον λόγο που έχουμε έρθει στον κόσμο. Δεν συγκρίνεται η ομορφιά και η θαλπωρή της οικογένειας με τίποτα άλλο στον κόσμο! Ναι, αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ τη ζωή μου, αγαπώ την κάθε στιγμή της καθημερινότητας μου, αγαπώ τις δουλειές του σπιτιού, αγαπώ τις στιγμές που ο άντρας μου με επιβραβεύει για το νόστιμο φαγητό που μαγείρεψα....κι ας είμαι μόνο 22 χρόνων!


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ: https://www.youtube.com/channel/UCzHBmFK-26RRLahg6X1MX5AΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ SOCIAL MEDIA:*To παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyinwonderland.blogspot.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.


Katia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου