Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

BABY TAG || ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ!)
   Γεια σας! Σήμερα έβλεπα κάποια βιντεάκια μαμάδων στο εξωτερικό και ένα από αυτά ήταν το "Baby Tag".
Στο συγκεκριμένο βίντεο η μαμά μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικές με το μωρό της ώστε να βοηθήσει και άλλες μανούλες. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω και εγώ ένα τέτοιο βίντεο αλλά όχι με έτοιμες ερωτήσεις ή ερωτήσεις που θα έφτιαχνα εγώ αλλά με τις δικές σας ερωτήσεις! Πιστεύω θα ήταν πιο όμορφο να συμμετέχετε και εσείς κατά κάποιον τρόπο κάνοντας μου ερωτήσεις του τύπου: "Τι ώρα κοιμάται το βράδυ το μωρό σου;" ή "ποιο είναι το πρόγραμμα διατροφής του μωρού σου;" και ότι άλλες ερωτήσεις θέλετε πάντα σχετικές με το μωρό. Είμαι σίγουρη οτί θα λυθούν αρκετές απορίες, προβληματισμοί των μαμάδων καθώς θα είναι και πολύ διασκεδαστικό. Αν αποφασίσετε να μου γράψετε ερωτήσεις (όσες θέλει η καθεμία) και μαζευτούν αρκετές θα δημιουργήσω σύντομα το βίντεο με τις απαντήσεις μου στα ερωτήματά σας και θα το δημοσιεύσω ώστε να συζητήσουμε και αναλυτικότερα στα σχόλια. 
   Μπορείτε να μου αφήσετε τις ερωτήσεις σας κάτω από αυτό το ποστ εδώ στο μπλογκ ή στα σχόλια στην ομάδα μας ή ακόμα και με προσωπικό μήνυμα! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ SOCIAL MEDIA ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 'MOMMY IN WONDERLAND'!
*To παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyinwonderland.blogspot.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.Σας φιλώ,
Katia Vlassi 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου