Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει!

Χθες το βράδυ έκανα ένα ξεκαθάρισμα στο κινητό μιας και η μνήμη φούλαρε και έπεσα πάνω στις φωτογραφίες της νεογένητης, τότε, κόρης μου. Το κοριτσάκι μου μεγαλώνει! Σε τέσσερις ημέρες γίνεται δύο ετών! Μα πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός; Σαν χθες θυμάμαι που τραβούσα φωτογραφίες και βίντεο το πρώτο φιλί, το πρώτο μπανάκι, το πρώτο γελάκι, τις πρώτες κραυγούλες προσπαθώντας να κρατήσω αναλοίωτες κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της...να τις βλέπει όταν μεγαλώσει και να χαμογελάει.

My little girl is growing up! Έχουμε ήδη κάνει τα ψώνια για τα δεύτερα γενέθλιά της και είμαι σε φάση: "Δεν το πιστεύω οτί το κοριτσάκι μου πλέον ξέρει να δείχνει τον ενθουσιασμό του!". "Ουάάάουουου", φώναζε βλεποντάς με να βάζω στο καρότσι χρωματιστές σημαιούλες, κομφετί, καπελάκια και άλλα διακοσμητικά που της τραβούσαν την προσοχή. Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα! Να δω το προσωπάκι της γεμάτο χαρά στο πάρτυ που της ετοιμάζουμε! Εννοείται πως θα ανέβουν βίντεο και φωτογραφίες! Δεν θέλω να χαθεί ούτε λεπτό από τις ανεκτίμητες αυτές στιγμές εφόσων διαθέτουμε την υπέροχη δυνατότητα του να τις κλειδώσουμε σε ένα φωτογραφικό χαρτί πριν τις πάρει ο χρόνος!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ SOCIAL MEDIA ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 'MOMMY IN WONDERLAND'!
*To παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyinwonderland.blogspot.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.Σας φιλώ,
Katia Vlassi 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου