Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Το πάρτυ γενεθλίων της Θεοδώρας

Το πάρτυ γενεθλίων μας έγινε και περάσαμε υπέροχα! Μικροί και μεγάλοι ήρθαν μας ευχήθηκαν και γιόρτασαν μαζί μας!

Theodora's Birtday Party Έφεραν και πολλά δωράκια με τα οποία η Θεοδώρα ξετρελάθηκε. Μπορεί να κουράστηκα αρκετά αυτές τις μέρες αλλά πέτυχα το στόχο μου! Έκανα το αγγελούδι μου χαρούμενο! Παρακάτω σας έχω μερικές φωτογραφίες και ένα μικρό βιντεάκι για να πάρετε μια γεύση από το πάρτυ μας! 


Ως γνωστόν στο κοριτσάκι μου αρέσει να ποζάρει στον φακό. Επομένως είπα να αφιερώσω και λίγο χρόνο στο να σας φτιάξω και να σας δείξω τις φωτογραφίες που την τράβηξα καθώς πόζαρε με το outfit των γενεθλίων της! Απολαύστε την!


Theodora

Και εδώ σας έχω διάφορες άλλες φωτογραφίες από το πάρτυ!


Our party!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ BLOG ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ SOCIAL MEDIA ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 'MOMMY IN WONDERLAND'!
*To παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του mommyinwonderland.blogspot.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.Σας φιλώ,
Katia Vlassi Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου